Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Відбулося вручення Суперпризу півріччя від Lucky Card!

Шановні клієнти!

17 липня відбулося вручення найспекотнішого призу цього літа -  50 000 грн. від  Universal Bank! Переможцем став пан Максим з міста Києва, який наразі захищає нашу Батьківщину. Ми пишаємось нашим переможцем та бажаємо йому безпечного повернення до дому!

 

Нагадуємо, що даний розіграш став вже третім розіграшем Суперпризу в рамках розіграшу подарунків від Lucky Card. Але на цьому сюрпризи для власників Lucky Card не закінчуються – у цьому році на Вас чекатимуть щомісячні розіграші цінних призів, а напередодні Нового Року відбудеться  розіграш головного призу другого півріччя  - 50 000 грн!

 

Якщо Ви ще не встигли стати власником Lucky Card, то поспішайте оформити її у найближчому відділенні Universal Bank та ставайте учасником розіграшу цінних призів!

Взяти участь у розіграші зовсім не складно – зробіть вашою Lucky Card п’ять або більше транзакцій на суму від 200 грн кожна та автоматично беріть участь у розіграші цінного подарунку від Universal Bank. Кожна наступна транзакція на вказану суму лише підвищуватиме Ваші шанси на успіх!

 

Бажаємо Вам успіхів та перемог!