Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank збільшить статутний капітал на 200 млн. гривень

Universal Bank збільшить власний статутний капітал на 200 млн. грн. шляхом додаткової емісії акцій. Таке рішення було прийнято на Зібранні Акціонерів банку, яке відбулося 22 червня 2009 року.

Раніше, 22 квітня поточного року, стратегічний комітет материнської групи - Eurobank EFG – прийняв рішення про збільшення статутного капіталу Universal Bank. Випуск нових акцій та збільшення статутного капіталу відбудеться в 3-му кварталі поточного року.

Збільшення капіталу Universal Bank додатково забезпечить його платоспроможність і буде сприяти укріпленню надійної та стабільної діяльності банку на внутрішньому ринку країни.

«Докапіталізація є адекватною реакцією нашої групи на теперішні економічні умови в Україні. Із збільшенням капіталу, ми, разом з тим, підвищуємо надійність нашого банку, що в перспективі добре відобразиться на укріпленні наших позицій на українському ринку. Завдяки фінансовій стабільності банку, наші продукти мають привабливі умови при високому ступені  надійності, що дозволяє нам бути банком, який набирає оберти та стає партнером зростаючої частини населення країни», - говорить Голова Правління Universal Bank, Мілтіадіс Папаніколаоу.