Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank визнано другим стабільним банком України

Universal Bank посів друге місце серед 50 банків, які увійшли до рейтингу економічної стабільності банків України, проведеного щотижневиком «Контрактах» у рамках спецпроекту «Гвардия банков». Мета рейтингу полягала у наданні об’єктивної, незалежної та масштабної оцінки економічної стабільності банків, що працюють на ринку України.
 
Рейтинг «Гвардія стабільності банків» був складений на основі інтегрованого методу та системного аналізу діяльності банків, що працюють на ринку України не менше чотирьох років, за період 2006-2009 рр. по наступним основним показникам: капітал, активи, депозити фізичних і юридичних осіб*. Після опрацювання усіх результатів були виставлені оцінки стабільності по окремим показникам і на їх підставі зроблено розрахунок загального рейтингу. За результатами цих підрахунків Universal Bank посів друге місце.
 
У другому рейтингу «Гвардия банківських брендів», який визначає вартість бренду, Universal Bank посів 20 місце. За підрахунками аналітиків, вартість бренду складає $146 млн.*. А серед ТОП-20 українських банкірів Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank, зайняв 13 почесне місце.
 
«Отримання Universal Bank найвищих рейтингових оцінок у всіх представлених напрямках є свідченням його високої стабільності, фінансового благополуччя, надійності та довіри клієнтів», - відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank. «Вони яскраво підтверджують правильність обраної нами стратегії розвитку щодо здобуття лідируючих позицій на ринку, яку ми маємо намір активно реалізовувати і надалі за підтримки нашої материнської організації Eurobank EFG Group для того, щоб донести до кожного з наших клієнтів, що ми є справжнім, надійним партнером - партнером сьогодні і назавжди».
 
*Більш детально про результати рейтингів та моделі їх розрахунків можна дізнатися на сайті  щотижневика «Контракти»: http://www.kontrakty.com.ua/gvard/stab_banki.pdf та http://kontrakty.com.ua/gvard/rating/gv_bank2010/gv_bank2010.htm.