Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank приєднався до міжнародної системи грошових переказів MoneyGram

Universal Bank пропонує скористатись послугою грошових переказів за допомогою міжнародної системи MoneyGram. Це швидка, зручна та вигідна послуга, що дозволяє відправляти та отримувати грошові кошти через більш ніж 180 000 пунктів обслуговування у 190 країнах світу. Якщо у вас є рідні за кордоном, якщо ви – турист і вам терміново знадобились гроші, або вам просто необхідно швидко відправити гроші за кордон, перекази за допомогою MoneyGram – неоцінимо корисна для вас послуга. При використанні системи MoneyGram гроші доступні для отримувача вже через 10 хвилин після відправки, а під час проведення операцій ані відправник, ані отримувач не зобов’язані відкривати банківський рахунок – за виключенням випадків, передбачений діючим законодавством. Якщо ж відправка або виплата коштів відбувається з відкриттям поточного рахунку, то рахунок відкривається безкоштовно.

«У прагненні відповідати потребам наших клієнтів у повній мірі ми безперервно розширюємо спектр послуг та продуктів нашого банка. Сьогодні ми пропонуємо скористатись швидкою, зручною та вигідною послугою грошових переказів через систему MoneyGram, що поєднала у собі світовий досвід та багаторічну турботу про клієнта», – сказав Ігор Дорошенко, заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank.

Більше про умови та тарифи грошових переказів через міжнародну платіжну систему MoneyGram можна дізнатись тут: www.universalbank.com.ua.