Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підвищив процентні ставки за депозитом «Щомісяця більше» для фізичних осіб

11 січня 2010 року Universal Bank підвищив проценті ставки за короткостроковим депозитом «Щомісяця більше» для фізичних осіб. Це депозит iз щомісячною виплатою процентів, який відкривається на строк три місяці, при цьому процентна ставка по ньому зростає щомісячно.

Відтепер за вкладами «Щомісяця більше» у національній валюті процентні ставки складають 20,5%, 21% та 23% річних протягом першого, другого та третього місяця розміщення вкладу відповідно. Крім того, банк також підвищив процентні ставки по даному депозиту в доларах та євро. Так, відтепер за третій місяць процентна ставка в доларах США та євро зростає вже до 12,25% річних. Таким чином, вкладники Universal Bank одержують чудову можливість за короткий проміжок часу отримати чималий прибуток.

Основними перевагами даного депозиту є:
- отримання значного доходу за короткий проміжок часу;
- щомісячна виплата процентів;
- можливість капіталізації процентів (нарахування процентів на проценти);
- можливість вибору валюти депозиту.

«На сьогоднішній день одним із найбільш надійних і стабільних вкладень є оформлення депозиту. Universal Bank гарантує збереження коштів, які громадяни довіряють нам, а основна перевага наших депозитів — це прозорість усіх умов за кожним видом вкладів і простота у поєднанні із багатофункціональністю, що наочно підтверджує депозит «Щомісяця більше». Рішення про підвищення процентних ставок за даним депозитом у всіх валютах продиктоване прагненням банку захистити заощадження наших вкладників у поточних ринкових умовах. Ми вважаємо, що це сприятиме побудові довгострокових, надійних відносин з клієнтами, що є стратегічним завданням банку», — прокоментував заступник голови правління з роздрібного бізнесу Universal Bank Ігор Дорошенко.