Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підтвердив надійність депозитних програм

13 листопада 2009 року рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищу оцінку Universal Bank в рейтингу надійності банківських депозитів. З серпня 2009 р. по листопад поточного року банк підтверджує свою позицію в даному рейтингу серед 7 банків з найвищою відміткою.
 
Рейтинг відображає довгострокову фінансову стійкість банку та надійність депозитних програм, які характеризують установу зі здатністю вчасно та в повному обсязі проводити виплати по депозитах.
 
У процесі надання рейтингу агентство враховує такі показники як: ліквідність банку, стабільність ресурсної бази, диверсифікація та якість активів, ефективність діяльності, ступінь чутливості банку до несприятливих зовнішніх економічних та політичних чинників, а також наявність підтримки й можливість залучення ресурсів.
 

«Підтвердження рейтингу надійності банківських вкладів – краще свідчення ефективності стратегії розвитку нашого банку. Членство у європейській банківській організації Eurobank EFG Group забезпечує нашу фінансову стабільність навіть у непростих економічних умовах. Завдяки цьому ми не лише вчасно та у повному обсязі виконуємо наші зобов’язання, а й пропонуємо нашим клієнтам конкурентні та інноваційні продукти. Ми знову підтвердили, що є надійним та стабільним банком, якому можна довіряти», – сказав голова правління Universal Bank Мілтіадіс Папаніколаоу.