Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Розпишись у своїй любові до футболу із карткою Visa від Universal Bank!

З 1 березня по 30 квітня в рамках акції «Розпишись у своїй любові до футболу із карткою Visa!» усі користувачі електронних платіжних карт Visa від Universal Bank беруть участь у розіграші поїздки на фінал футбольного чемпіонату FIFA 2010 у Південній Африці, а також десяти домашніх кінотеатрів Sony. За умовами акції, у розіграшу можуть взяти участь усі користувачі карт Visa, які використовували карти для оплати товарів або послуг на суму від 100 гривень та більше у цей період.
 
Переможців буде визначено у компанії Visa шляхом випадкового вибору серед кодувань транзакцій по картах, а це значить, що кожний платіж, сума якого перевищує 100 гривень, збільшує шанси на виграш!
 
«Ми раді, що наші клієнти мають можливість взяти участь у цікавій акції нашого партнера – компанії Visa. Один із користувачів карти від Universal Bank вже переміг у подібній акції Visa, що проводилась восени 2009 року. Ним став клієнт нашого банку з Тернополя, який виграв LCD-телевізор. Бажаю приємних призів та численних виграшів нашим клієнтам!», – прокоментував Віталій Шастун, член правління Universal Bank.