Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Представники Universal Bank взяли участь у круглому столі «Кредитний рейтинг: імідж чи інструмент управління бізнесом?»

22 червня у Києві за підтримки рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" відбувся круглий стіл на тему ««Кредитний рейтинг: імідж чи інструмент управління бізнесом?». Його учасниками стали представники провідних українських банків, серед яких Universal Bank, ПУМБ, УкрСиббанк та інші, а також журналісти ключових українських бізнес-видань.

Під час круглого столу експерти банківської галузі обговорили можливості використання кредитних рейтингів, а також їхню роль у позиціонуванні банків на ринку та прийнятті ними рішень щодо кредитування клієнтів.

Особливу роль кредитних рейтингів підкреслив Сергій Пономаренко, директор казначейства Universal Bank. «Високі інвестиційні кредитні рейтинги – це чудова можливість виокремити свій бізнес на фоні конкурентів. На сьогоднішній день незалежна експертна оцінка дозволяє клієнту оцінити банк і зробити свій вибір. А для банку це хороший спосіб залучити грошові ресурси», – зазначив він.

Крім того, учасники круглого столу дійшли висновку про необхідність використання кредитних рейтингів як міжнародних, так і національних рейтингових агентств регулятором при визначенні резервних вимог щодо активних операцій банків.