Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Подорожуйте разом з Universal Bank!

Шановні клієнти!

 

Настало літо і для багатьох це означає, що прийшов час відпусток, відпочинку та незабутніх подорожей. А для Universal Bank це можливість подарувати своїм клієнтам усі переваги банківського сервісу європейського рівня та надійну фінансову підтримку у будь-якій частині світу. Команда Universal Bank підготувала унікальні пропозиції для активних мандрівників, які прагнуть бути впевненими у якості свого банківського обслуговування.

 

Так, для авіа-мандрівників у виданні «Панорама», що розповсюджується на авіарейсах та в терміналі «D» аеропорту Бориспіль, розміщено спеціальну пропозицію на оформлення кредитних карток Visa Classic або Visa Gold від Universal Bank зі знижкою 50% на перший рік користування та з автоматичним кеш-беком 5% на подорожі та розваги. 

 

А для нових клієнтів, які прагнуть відкрити для себе пакети преміум класу від європейського банку, у мережі Wi-Fi терміналу «D» аеропорту Бориспіль в червні розміщено спеціальну пропозицію на оформлення пакетів «Elite» або «Platinum» від Universal Bank зі знижкою 50%.

 

Не втрачайте можливості отримати преміальний банківський сервіс європейського рівня від Universal Bank!