Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Підсумки 2023 року monobank | Universal Bank

Привіт, друзі! 

Новий рік уже зовсім близько, а ми занурюємося в спогади, підбиваємо підсумки 2023 та ділимося з вами досягненнями і найяскравішими моментами нашого шляху.

На початку 2023 проєкт monobank сягнув позначки в 7 000 000 клієнтів, а під кінець року ми знаходимося “на порозі” 8-ми мільйонів mono-котиків. 

У серпні 2023 Universal Bank вийшов на другу сходинку рейтингу за кількістю активних карток серед усіх банків України. Продовжуємо тримати позицію та нараховуємо вже  17,5 млн емітованих карток. 

Традиційно, брали участь в українських фінансових преміях та перемагали в них. Зібрали таке різноманіття відзнак, як “Найкращий необанк”, “Найкращий інноваційний продукт”, “Найкращий мобільний банк”, “Найкраща програма лояльності”, “Найкраще кіберзахищений банк”, “Найкращий комерційний банк”, “Найкращий кредитний продукт”, “Найкращий цифровий банк”, “Найкраще фінтех-рішення для благодійності”, “Найкращий банк для ФОП”, “Найкращий сервіс для онлайн-платежів”, “Найкращий сервіс онлайн-ідентифікації у банках”... ну ви зрозуміли. 

Окрім того, один з наймасштабніших фінансових ЗМІ світу “CNBC” включив monobank | Universal bank до міжнародного рейтингу ТОП-200 фінтех-компаній.

І найголовніше: наша робота заради Перемоги.

Роль “Банки” від monobank, як інструмента для збору коштів важко переоцінити. Станом на кінець 2023 року за допомогою благодійних банок було зібрано понад 32 500 000 000 грн, через прямі платежі в застосунку переведено 2,7+ млрд грн на рахунки благодійних організацій, а благодійний кешбек склав 230+ млн грн. 

За 2023 рік monobank | Universal Bank разом з партнерами ініціював такі благодійні збори: 

  • На минулорічні свята трусили ялинку в застосунку та перерахували до фонду “Повернись живим” 55 млн грн на придбання розвідувально-ударних комплексів для бригад територіальної оборони ЗСУ.
  • В січні було зібрано 103 млн грн на допомогу сімʼям, постраждалим внаслідок влучання російської ракети в багатоквартирний дім у Дніпрі. 
  • В березні разом із Ігорем Лаченковим та платформою UNITED24 зібрали 61 млн грн на дрони DJI Mavic 3T для ЗСУ.
  • В червні разом із платформою UNITED24 зібрали 90 млн грн на ліквідацію наслідків теракту на Каховській ГЕС. 
  • У серпні в рамках операції “Єдність” разом із платформою UNITED24 і фондом «Повернись живим» зібрали 235 млн грн на 10 000 дронів-камікадзе. 
  • У листопаді на честь 6-го дня народження mono зібрали 50 млн грн на FPV-дрони «Колібрі».
  • А у грудні в рамках операції “Єдність-2” разом із платформою UNITED24 і фондом «Повернись живим» зібрали 226 млн грн.

Та цих приголомшливих результатів не було б, якби не ВИ – українці. Ви – неймовірні!  Ми працюємо для вас і заради вас!

Обіцяємо в наступному році не зменшувати темп, досягати нових висот, оптимізувати наші продукти та створювати нові. З наступаючим Новим Роком!