Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Перша тисяча клієнтів вже отримала свої картки monobank від Universal Bank!


Друзі, ми вже випустили в світ першу тисячу активних карток monobank від Universal Bank!

На даному етапі триває масштабне бета-тестування, за допомогою якого ми стаємо кращими та сильнішими щохвилини. Дякуємо першим клієнтам — уважним, лояльним, інколи трохи емоційним. З вашою підтримкою ми будуємо найкращий мобільний банк, без зайвих умовностей і пережитків минулого. Просто user-friendly. Коли можна одержати бажаний кредитний ліміт, просто на дивані в улюблених хатніх капцях. До речі, на картках monobank від Universal Bank уже встановлено кредитні ліміти на 40 мільйонів гривень!

Про наш додаток пишуть багато. Навіть ходять чутки, що він самостійно вибирає мову спілкування, яка вам ближча. Ми усунемо всі  тимчасові недоліки найближчим часом і дуже сподіваємося на ваш постійний фідбек, аби бета-тестування було максимально продуктивним.

Трохи фактів про додаток monobank:

  • Банк звертатиметься до вас так, як ви схочете. Просто введіть ім’я або псевдонім, що вам до вподоби, а ми будемо його використовувати навіть під час спілкування у ваших улюблених месенджерах.
  •  У вас відтепер з’явиться домашній улюбленець нового покоління — QR-кіт. Він хазяйнує в мобільному додатку й радіє успішним транзакціям. Та сповіщає, коли раптом щось іде не так. А також він страшенно любить холодильники, ноутбуки та інші гаджети, щоб привертати до себе увагу.

 Друзі, дуже просимо вас бути терплячими в очікуванні своїх карток! Наші працівники ні за яких обставин не оминуть вас увагою. Якщо ви обрали адресну доставку, чекайте на супергероя з чорною карткою та фірмовою сумкою на плечі. Також картки доступні у відділеннях Universal Bank і пунктах видавання в торговельних центрах: 

м. Київ — ТЦ Globus
м. Харків — ТРЦ «Караван»
м. Дніпро — ТРК «МОСТ-сіті»
м. Одеса — ТЦ Fontan Sky Center
м. Запоріжжя — ТЦ «Україна»
м. Львів — ТЦ «Роксолана»
м. Кривий Ріг — ТРК «Сонячна галерея»
м. Миколаїв — ТОГЦ Mark Plaza
м. Херсон — ТРЦ «Фабрика»
м. Полтава — ТРЦ «Конкорд»
м. Чернігів — ТРЦ Hollywood
м. Черкаси — ТЦ DEPO’t Center
м. Суми — ТЦ «Київ»
м. Кам’янське — ТЦ «Терра»
м. Кропивницький — ТЦ DEPO’t Center

Просимо вибачення в усіх клієнтів, хто ще не одержав запрошення завантажити додаток. Ми обіцяємо, що сезон передноворічного шопінгу кожен розпочне з карткою monobank і зможе дозволити собі трохи більше, ніж завжди.

P. S. Для довідки

monobank від Universal Bank — новий проект, який виник у межах співпраці Universal Bank з командою Fintech Band. У рамках проекту випускаються кредитні картки для клієнтів, а найкращий мобільний додаток зробить керування фінансами максимально зручним. Проект обслуговує тільки клієнтів — власників смартфонів.