Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Нова послуга Universal Bank для юридичних осіб

Universal Bank пропонує нову послугу для юридичних осіб - прийом платежів від фізичних осіб на користь клієнта Universal Bank. Таким чином, банк пропонує клієнтам зручні та вигідні рішення.

За допомогою даної послуги будь-яка фізична особа, яка не є клієнтом банку, без відкриття рахунку в Universal Bank може здійснити платіж за послуги або товари юридичної особи, яка обслуговується в Universal Bank.

Завдяки новій послузі, фізичні особи, які співпрацюють з юридичними особами – клієнтами Universal Bank, отримують ряд переваг: простота здійснення платежів, відсутність необхідності оформлення додаткових документів або відкриття поточного рахунку.

З іншого боку,  для юридичних осіб, які є клієнтами Universal Bank, також є свої переваги, оскільки для них дана послуга - це можливість безпосередньо отримувати платежі від своїх клієнтів за послуги або товари.

«Ми піклуємося про комфорт наших клієнтів та робимо співпрацю з нашим банком максимально зручною. Нова послуга дозволить клієнтам концентруватися на розвитку власного бізнесу, користуючись сервісами, які пропонує наш банк», - говорить Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.