Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Іпотечні кредити від Universal Bank за рекордно низькою ставкою

З 13 серпня 2010 р. ставка по іпотечних кредитах від Universal Bank, що видаються фізичним особам під плаваючу процентну ставку, знижується до 17,2%. На сьогоднішній день ця ставка є рекордно низькою на українському ринку іпотечного кредитування. Таке суттєве зниження ставки обумовлено нещодавнім зниженням ставки по індикативному депозиту*.   
 
«Сьогодні Universal Bank першим серед українських банків пропонує кредити на купівлю житла за рекордно низькою ставкою. І ми раді, що завдяки безпрецедентному зниженню кредитної ставки житло стане ще більш доступнішим і мрії багатьох українців мати власну домівку стануть реальністю. Інноваційна стратегія Universal Bank та успішний досвід материнської міжнародної групи Eurobank EFG Group дозволяють нам розробляти найсучасніші кредитні продукти, які враховують потреби наших клієнтів», – коментує Віталій Шастун, член правління Universal Bank.
 
Для позичальника кредитування на умовах плаваючої відсоткової ставки вигідне тим, що плаваюча ставка синхронно відображає зміни, що відбуваються на ринку, завдяки чому позичальник істотно заощаджує на щомісячних платежах.
 
На відміну від фіксованої процентної ставки, яка встановлюється на дату підписання кредитного договору та діє впродовж усього строку кредитування, плаваюча ставка періодично перераховується. В Universal Bank плаваюча ставка переглядається на регулярній основі до 4-х разів на рік кожного календарного року протягом строку дії кредитного договору.
 
*під поняттям «індикативний депозит» слід розуміти «строковий депозит із виплатою процентів у кінці строку, що розміщується фізичною особою у грошовій одиниці України (гривня) у ПАТ «Універсал Банк»  строком на шість місяців при сумі депозиту менше 50000 (п’ятдесят тисяч) гривень з виплатою процентів у кінці строку».