Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

eSIM від операторів Vodafone та lifecell в застосунку monobank

eSIM від операторів Vodafone та lifecell можна купити прямо в застосунку monobank.

eSIM — це віртуальна SIM-картка, яку можна встановити на пристрої з підтримкою цієї технології. 

Віртуальна SIM-картка дарує додаткові можливості для клієнтів:

  • Резервний зв'язок: eSIM дозволяє мати другий номер на одному пристрої, що корисно у разі перебоїв зі звʼязком.
  • Поділ особистого та робочого номерів: eSIM дозволяє розділити особистий та робочий телефонні номери на одному пристрої, що спрощує організацію ділової та особистої комунікації.
  • Для планшетів та інших пристроїв: eSIM зручно використовувати у пристроях, які потребують мобільного інтернету, наприклад, планшети або смарт-годинники.
  • Для родичів: eSIM можна придбати для іншої людини, наприклад, клієнти можуть надати дітям, батькам або бабусям/дідусям окремий номер для зв'язку та нагляду.

Як отримати eSIM? 

  1. В додатку monobank перейдіть в розділ «Ще» > “Мобільний звʼязок”.
  2. Натисніть “Купити eSIM-картку”.
  3. Виберіть оператора та тариф — ми зібрали для вас в застосунку перелік і умови тарифів, що пропонують обидва оператори.
  4. Оберіть номер телефону та підтвердіть покупку eSIM.
  5. Після цього ви зможете встановити eSIM прямо з додатку monobank для iPhone, або скануючи QR-код на Android. У разі придбання картки для іншої людини передайте їй QR-код. 

На цьому зручності не закінчуються: в застосунку monobank можно навіть налаштувати щомісячну автооплату послуг мобільного оператора і більше ніколи не потрапити в ситуацію, коли в вас неочікувано закінчився тариф. А для оператора lifecell доступний розширений перелік сервісів: ви зможете слідкувати за балансом і залишком пакету прямо в додатку mono.

Дбаємо, аби ви завжди залишалися на зв’язку https://www.monobank.ua/get