Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

«Депозитна лінія» від Universal Bank

Universal Bank розширив лінію депозитних продуктів для юридичних осіб - представників малого бізнесу. З 1 червня 2009 р. набрала чинності нова пропозиція від Universal Bank – строковий банківський вклад «Депозитна лінія», яка дозволяє клієнту акумулювати свої грошові заощадження на одному строковому депозитному рахунку. Максимальна відсоткова ставка, за умови розміщення коштів в національній валюті, складає -  23% річних, при вкладі в доларах США та євро -  11% річних.


Згідно з умовами даної пропозиції клієнти банку отримують можливість розмістити грошові кошти на визначений термін, починаючи від 1 дня та більше 1 року, мінімальна сума вкладу складає  5 000 грн., при вкладі в іноземній валюті - 1 000 євро або доларів США. Загальна сума внесків в рамках одного договору може бути складена з декількох депозитних вкладів на різні строки, які розміщуються на єдиному депозитному рахунку клієнта.


Клієнти Universal Bank  отримують можливість розміщення необмеженої кількості вкладів, погоджуючи умови нових вкладів за допомогою додаткових угод до основного договору.
Зміни в лінії депозитних продуктів від Universal Bank розширюють спектр можливих фінансових операцій та рішень для клієнтів банку, що дозволяє їм розміщувати тимчасово вільні кошти з гарантованою дохідністю.  Ключовою перевагою депозитної лінії є можливість оперувати одним рахунком для всіх депозитів і, таким чином, прискорювати операційні процеси з грошовими коштами.
Клієнтам гарантовано надійне розміщення їх грошових коштів на одному депозитному рахунку в стабільному європейському банку, індивідуальний підхід до роботи з кожним клієнтом, полегшена процедура оформлення вкладів в рамках депозитної лінії, що робить нову пропозицію від Universal Bank максимально ефективним інструментом в управлінні фінансами для юридичних осіб - представників малого бізнесу.


«Пропонувати привабливі продукти, що відповідають ринковим умовам – це продуктова політика Universal Bank. У нинішній ситуації при виборі банку для співпраці, особливу роль відіграє  фактор надійності банку. Приналежність Universal Bank швейцарській фінансовій групі EFG Group, дозволяє нашим клієнтам бути впевненими в надійному захисті їх грошових коштів, оскільки Universal Bank має стабільне джерело фінансування та високі фінансові показники. Поєднуючи два основних фактори – вигідність умов вкладу та надійність європейського банку, – сьогодні ми пропонуємо суб’єктам підприємництва, що працюють на ринку України, інноваційний продукт «Депозитна лінія». Традиційно, при розробці продукту, експерти Universal Bank значну увагу приділили функціональності продукту та спрощеному керуванню  вкладами для кожного клієнта малого бізнесу. Ті, хто вже працює з нами, особисто переконалися у якості  роботи банку, ми радимо нашим потенційним клієнтам: співпраця з Universal Bank – це вигідно, надійно та  зручно» - говорить Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.