Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Депозит на 1 місяць від Universal Bank

З 10 листопада 2008 року вступили в дію нові умови депозитних програм від Universal Bank для фізичних осіб: строковий депозит на 1 місяць з виплатою відсотків в кінці строку. Згідно даної пропозиції відсоткова ставка складає до 15, 50 % річних в гривні, при цьому мінімальна сума вкладу становить 1000 гривень. За умови вкладу коштів у доларах США або ЄВРО, відсоткова ставка складає 10,00%, а мінімальна сума вкладу - 200 умовних одиниць.
 
Усвідомлюючи потребу населення в послугах банку, які дозволять клієнтам примножити свої грошові заощадження за максимально короткий строк, Universal Bank надає клієнтам можливість гнучкого планування власного бюджету: вже через місяць після початку дії програми клієнт має можливість скористатися примноженими коштами.
 
«Наше швейцарське «коріння», приналежність до фінансової групи EFG Group, дозволяє Universal Bank демонструвати високу динаміку розвитку в усіх напрямах. Відносини Universal Bank з клієнтами завжди будувалися на основоположних принципах філософії та  стратегії банку – прозорість, надійність, динаміка та орієнтованість на клієнта. Саме тому банк, слідуючи тенденціям розвитку ринку банківських вкладів України та потреб клієнтів,  пропонує новий короткостроковий депозит строком на 1 місяць, тим самим банк покращує умови своїх депозитних програм», - говорить Голова Правління, Мілтіадіс Папаніколаоу.