Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

5 фішок у застосунку monobank

При роботі над застосунком monobank | Universal Bank ми прагнемо не тільки забезпечити вас банківськими функціями, але й організувати вам незабутній user experience.

Сьогодні хочемо розповісти про 5 фішок у нашому застосунку, які ви могли пропустити:

Shake-to-pay

Уявіть ситуацію: вам треба переказати кошти іншій людині, а її немає в ваших контактах. Замість того, щоб витрачати зусилля на диктування та введення реквізитів, ми пропонуємо просто потрясти смартфонами з відкритим додатком. Це запускає пошук девайсів поблизу та активує можливість переказу між вашими картками.

Гра Space Invader

Ми додали захоплюючу гру прямо у застосунку. На сторінці “Картка” потягніть вниз для оновлення балансу і тапніть в цей момент по екрану. Насолоджуйтесь :)

Реакції на перекази

Якщо хочете надати відправнику коштів фідбек – затисніть переказ та виберіть підходящий емодзі.

Приховування балансу

Коли є необхідність надіслати скріншот з деталями здійсненої транзакції, але ви не готові показувати свій баланс – тапніть ньому і ми приховаємо залишок на вашому рахунку.

Спільна оплата рахунку

Ця фішка створена спеціально для відпочинку з друзями. Якщо вам треба розділити рахунок в закладі, оплату таксі чи квитки – один з компанії здійснює транзакцію та через застосунок надсилає друзям запит на переказ відповідної суми.

Готові познайомитися з сервісом, що випереджає всі ваші запити? https://www.monobank.ua/get