Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Збільшення статутного капіталу та результати розміщення акцій Eurobank Ergasias SA, - материнської структури Universal Bank

Eurobank Ergasias SA, материнська структура Universal Bank, оголосила про збільшення акціонерного капіталу на 2 864 000 000,10 євро, що було здійснено через успішне публічне розміщення акцій. За результатами розміщення попит виявися більшим за пропозицію, що дало змогу збільшити ціну продажу однієї акції з 0,30 євро до більш ніж 0,31 євро та, в результаті, виручити додаткові  кошти у розмірі 92 387 097,00 євро. 

 

Розміщення акцій відбувалося серед інвесторів на внутрішньому ринку Греції та серед міжнародних інвесторів та викликало їх значну зацікавленість. У розміщенні акцій банку на міжнародному ринку в якості покупців брали участь більш ніж 250 інституціональних міжнародних інвесторів.

 

За результатами розміщення  90% нових звичайних іменних акцій придбала група міжнародних інвесторів, серед яких Fairfax Financial Holdings Limited, WLR Recovery Fund V, інвестиційні підрозділи, що знаходяться під керівництвом  WL Ross & Co. LLC, Capital Research and Management Company, що діє як інвестиційний менеджер від певних фондів, якими вона керує, а також фонди, що знаходяться під керівництвом Fidelity Management & Research Company та Brookfield International Bank Inc.