Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Зарплатні проекти для юридичних осіб від Universal Bank

Universal Bank пропонує послугу «Зарплатний проект», яка дозволяє оптимізувати процеси виплати заробітної плати в організації, а також зменшити операційні витрати на розрахунково-касове обслуговування.

Станом на лютий 2009 року більше 500 організацій уклали договори з Universal Bank по реалізації зарплатних проектів.
Оформити договір на обслуговування зарплатних рахунків може будь-яка юридична особа в кожному відділенні банку у всіх регіонах України, незалежно від кількості співробітників в організації.

«Зарплатні проекти» Universal Bank є вигідним фінансовим рішенням, як для підприємства, так і для співробітників.
Зокрема, система зарахування коштів в режимі «реального часу» дозволяє організації миттєво здійснювати десятки та сотні транзакцій, повністю контролюючи даний процес, при цьому кошти відразу доступні співробітникам.


У свою чергу, співробітник підприємства має можливість проконтролювати момент зарахування за допомогою мережі Інтернет, а також відразу отримати кошти у мережі відділень та банкоматів банку у всіх регіонах країни без обмежень.
 
Universal Bank надає співробітникам організації спеціальні умови як для клієнтів банку: особовий поточний рахунок з високою відсотковою ставкою, забезпечуючи, при цьому, вільний цілодобовий доступ до коштів; можливість віддаленого управління своїми рахунками за допомогою телефону або через мережу Інтернет, можливість здійснення міжбанківських платежів та оплати комунальних послуг, можливість відкрити спеціальні депозити.


«Наша пропозиція дає нагоду клієнтові оцінити переваги європейської моделі реалізації «Зарплатного проекту» для співробітників підприємств, і порівняти їх з традиційними. Розуміючи актуальні потреби клієнтів, Universal Bank забезпечує високу якість та ефективність своїх послуг, ґрунтуючись на успішному досвіді групи Eurobank EFG в країнах Західної та Східної Європи. Зокрема, у клієнтів Universal Bank відсутня проблема затримки перерахувань коштів. По співвідношенню ціна та якість наша пропозиція - одна з кращих на ринку» - відзначив Антон Чесноков, керівник Департаменту зарплатних проектів.