Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

З початку року Universal Bank демонструє стабільний приріст роздрібних депозитів та довіри вкладників

З початку 2010 року портфель роздрібних депозитів Universal Bank збільшився на 62 млн грн та склав більше 2,5 млрд грн. За січень-лютий 2010 року в банку було відкрито більше 10 тисяч строкових вкладів на загальну суму більше 600 млн у гривневому еквіваленті. До того ж, переважна більшість клієнтів, у яких закінчився строк дії депозитів, продовжують співпрацю з банком на нових, вигідніших умовах. В січні та лютому більше 90% від загальної суми всіх депозитів було переоформлено на новий строк. Крім того, під час переоформлення існуючих вкладів більша частина вкладників Universal Bank збільшила їх суму – усього на 25 млн у гривневому еквіваленті за січень та лютий 2010 року, що вдвічі перевищує аналогічний показник за грудень 2009 року.

Ринкова частка Universal Bank у цьому сегменті також зросла: за даними Асоціації українських банків, Universal Bank станом на 01 лютого 2010 року посідає 21-ше місце у рейтингу банків України за розміром депозитного портфелю фізичних осіб.

«Клієнти зацікавлені у переоформленні депозитів, оскільки мають можливість взяти участь у програмі лояльності «Клуб постійних клієнтів Universal Bank», яка діє в банку безперервно. Постійні вкладники банку при переоформленні існуючих вкладів або при оформленні нових отримують бонус до стандартної процентної ставки. Зростання кількості внесків, переоформлених на новий строк, та роздрібного депозитного портфеля загалом є беззаперечним підтвердженням високого рівня довіри клієнтів до Universal Bank – банку з відмінною репутацією надійного і стабільного фінансового партнера, який є частиною міжнародної банківської групи Eurobank EFG Group», – зазначив заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank Ігор Дорошенко.