Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Вже понад 1 000 компаній довірили Universal Bank виплати заробітних плат на картки своїх співробітників

Universal Bank продовжує активну діяльність на ринку зарплатних проектів. У результаті вже понад 1 000 компаній довірили нам відповідальну задачу – виплати заробітних плат своїм співробітникам на банківські платіжні картки.

Таких результатів Universal Bank вдалося досягти завдяки успішному поєднанню традиційно високого рівня обслуговування клієнтів та інноваційних технологій. Компанії, що вже співпрацюють з Universal Bank у рамках зарплатних проектів, користуються такими перевагами:
• відсутність комісії за обслуговування зарплатного проекту та зарахування коштів на карткові рахунки співробітників;
• зарахування коштів на карткові рахунки співробітників без затримок в режимі реального часу за допомогою системи віддаленого доступу E-banking;
• підвищений дохід у вигляді 8% річних, які щомісячно нараховуються на залишок коштів на поточному рахунку, до якого видана зарплатна платіжна картка співробітника;
• можливість отримання додаткового доходу до 17% річних по ощадному рахунку;
• додаткова мотивація співробітників за програмою «Клуб «Універсальна вигода», що діє в межах зарплатного проекту;
• можливість встановлення ліміту овердрафту на зарплатний картковий рахунок;
• кредитні картки, споживче, іпотечне та автокредитування на пільгових умовах.

До послуг користувачів зарплатних платіжних карток Universal Bank – велика об’єднана мережа банкоматів, що охоплює всю Україну та дає змогу безкоштовно знімати кошти з зарплатних платіжних карток у зручний для користувача час.

«На сьогоднішній день завдяки стабільності, вигідним умовам та високій якості обслуговування все більше представників бізнесу обирають Universal Bank своїм фінансовим партнером. Банк пропонує бізнес-клієнтам повний комплекс послуг по управлінню їх фінансовим ресурсами, серед яких – зручне та доступне розрахунково-касове обслуговування, високодохідна депозитна лінія, корпоративні платіжні картки та, звичайно, зарплатні проекти, умови реалізації яких враховують особливості різних сфер бізнесу. Саме це і забезпечує активний розвиток даного напрямку діяльності банку», – зазначив заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank Ігор Дорошенко.

Більше про переваги та умови зарплатних проектів Universal Bank можна дізнатись тут.