Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Визначено перших трьох переможців спільної промо-акції Universal Bank та VISA «Спробуйте – вам сподобається

У період з 1 по 30 листопада 2010 року троє власників карток VISA, емітованих Universal Bank, стали переможцями акції «Спробуйте – вам сподобається» і найближчим часом отримають грошові призи у розмірі 500 гривень кожний.

Акція «Спробуйте – вам сподобається» передбачає розіграш грошових призів серед усіх транзакцій, зроблених з використанням дебетових платіжних карток VISA Electron, емітованих Universal Bank, при безготівковому розрахунку у торговельно-сервісній мережі на всій території України у період дії акції. Щомісяця в рамках промо-акції відбувається розіграш 10 призів по 500 гривень кожний. Акція триває з 1 листопада 2010 року до 30 квітня 2011 року.

У розіграші призів беруть участь абсолютно всі транзакції без будь-яких обмежень, отже, кожна Ваша транзакція може стати виграшною!

Більш детальну інформацію про умови акції можна дізнатися, зателефонувавши до інформаційного центру Universal Bank за номером 0-800-300-200 (безкоштовно із стаціонарних телефонів в Україні), в будь-якому відділенні Universal Bank або на сайті www.visa.com.ua