Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

В Universal Bank стартував соціальний проект «Поділися своєю турботою»

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят Universal Bank створив свято для діточок, позбавлених батьківської турботи. Банк виділив кошти на закупівлю продуктів дитячого харчування та засобів гігієни для малюків Житомирського обласного дитячого будинку. В цьому будинку виховуються діти віком до 4 років, від яких батьки відмовились одразу ж після їхнього народження.

До святкової події долучилися й співробітники головного офісу Universal Bank. Вони підтримали діточок та, водночас, прикрасили новорічні ялинки. Всі ялинки головного офісу були прикрашені янголами та зірочками, які містили стислий перелік речей, необхідних для малечі. Кожен співробітник, що мав бажання допомогти малюкам, знімав з ялинки янгола або зірочку, купував речі зі списку та обмінював на новорічні прикраси для ялинки.

Разом ми зібрали багато потрібних дітям речей, а також довели, що робити дива та дарувати святковий настрій під силу кожному з нас. Дякуємо усім, хто приєднався до цієї акції та поділився своєю турботою із малюками!