Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank знижує ставки по кредитах для малого бізнесу

Розуміючись на потребах малого бізнесу у грошових коштах для забезпечення його розвитку, Universal Bank знижує процентні ставки за найбільш популярними кредитними продуктами.

 

Відтепер кредити та кредитні лінії на поповнення обігових коштів, а також кредити на придбання комерційної нерухомості для юридичних осіб доступні за ставками від 16,9%  річних, а для  фізичних осіб-підприємців - за ставками від 17,9%.

 

Ставки по кредитах на придбання транспортних засобів та обладнання для юридичних осіб складають від 16,9%, а для  фізичних осіб-підприємців - від 18,4%.

 

Кредити надаються як за фіксованими, так і за плаваючими* процентними ставками, завдяки чому представники малого бізнесу можуть вибирати найбільш вигідні для себе умови. Окрім зниження ставок, Universal Bank також пропонує клієнтам можливість рефінансування кредитної заборгованості в інших банках. При цьому комісія за видачу кредитних коштів при рефінансуванні  відсутня.

 

«Підтримка малого бізнесу є одним із пріоритетних напрямків нашої діяльності. Ми раді, що надійність і стабільність Universal Bank дозволяють нам знижувати ставки і пропонувати вигідні кредити нашим клієнтам», - відзначив Михайло Богомазов, директор департаменту малого бізнесу Universal Bank.

 

*Плаваюча  процентна ставка – це ставка, яка  складається зі змінної складової, що переглядається 4 рази на рік та маржі банку.  Змінна складова дорівнює значенню  «процентної ставки за депозитами, залученими у звітному періоді на рахунки домашніх господарств, у розрізі видів валют і строків погашення (середньозважені ставки в річному обчисленні, у процентах річних)», з точністю до одного знаку після коми, у національній валюті України із строком погашення до 1 (одного) року, яке (значення) офіційно оприлюднене Національним банком Україні  (НБУ)  на  офіційному сайті останнього в мережі Інтернет (http://www.bank.gov.ua/Statist/elbul.htm, Фінансові ринки, пп. 4.1.2.11, колонка 9) та надруковані в офіційних виданнях НБУ, зокрема, у «Бюлетені Національного банку України» тощо.