Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank знижує ставки по іпотечних кредитах

З 18 червня 2010 р. ставки по іпотечних кредитах від Universal Bank, що видаються фізичним особам під плаваючу процентну ставку, автоматично знизились на 1% у зв’язку з нещодавнім зниженням ставок по депозитах. Це автоматичне зниження відбулось у зв’язку із впровадженням Universal Bank інноваційних кредитних продуктів із плаваючою ставкою, яка залежить від ставки по індикативному депозиту*.
 
«Universal Bank, залишаючись вірним стратегії інноваційності та незмінному прагненню до побудови надійних, довгострокових партнерських відносин зі своїми клієнтами, пропонує новий продукт – іпотечний кредит під плаваючу ставку для фізичних осіб. Universal Bank став першим українським банком, що запровадив кредитування під плаваючу ставку. У всьому світі кредити під такі ставки вважаються більш популярними і вигідними, ніж з фіксованою ставкою, оскільки дозволяють суттєво заощаджувати на щомісячних платежах. І ми раді запропонувати нашим клієнтам таку можливість вже сьогодні», – коментує Віталій Шастун, член правління Universal Bank.
 
На відміну від фіксованої відсоткової ставки, яка встановлюється на дату підписання кредитного договору та діє впродовж усього строку кредитування, плаваюча ставка переглядається на регулярній основі до 4 разів на рік кожного календарного року протягом строку дії кредитного договору, таким чином, оперативно відображаючи тенденції фінансового ринку та дозволяючи клієнтам миттєво заощаджувати на виплатах по кредиту.
 
*під поняттям «індикативний депозит» слід розуміти «строковий депозит із виплатою процентів у кінці строку, що розміщується фізичною особою у грошовій одиниці України (гривня) у ПАТ «Універсал Банк»  строком на шість місяців при сумі депозиту менше 50000 (п’ятдесят тисяч) гривень з виплатою процентів у кінці строку».