Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank змінив відсоткові ставки по депозитах для фізичних осіб

З 4 березня 2009 р. Universal Bank збільшив відсоткові ставки по короткострокових депозитних вкладах для фізичних осіб, включаючи програми для пенсіонерів, строком до 3 місяців в середньому на 2.5% річних. На сьогоднішній день максимальний рівень відсоткових ставок по депозитних вкладах для фізичних осіб з виплатою відсотків в кінці строку збільшився до 24.50% річних, для пенсіонерів – до 25.00%.

Збільшення відсоткових ставок також відбулося по строковому депозиту «Щомісяця більше», відсоткова ставка по якому збільшується щомісячно. Тепер при вкладі в національній валюті відсоткова ставка складає до 24.50% річних, при мінімальній сумі вкладу – 5 000грн.
Universal Bank постійно вдосконалює умови своїх депозитних програм з метою максимального задоволення потреб клієнтів. Широкий спектр строкових депозитів Universal Bank  є надійним і зручним фінансовим інструментом для заощаджень, їх захисту від знецінення, а також здобуття значного прибутку за рахунок нарахованих на вклади відсотків.

«Поліпшуючи короткострокові депозитні програми нашого банку, ми надаємо можливість клієнтам не лише захистити свої гроші від знецінення, але і  швидко примножувати їх, розміщуючи на депозитному рахунку в надійному банку. Поєднуючи вигідність пропозицій і безпеку вкладів, ми створюємо продукти, які відповідають очікуванням населення. Наш банк пропонує широку лінійку депозитів, які дозволяють задовольнити очікування клієнтів», - коментує Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.