Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank збільшить капітал на 500 мільйонів гривень.

В рамках затвердженої групою Eurobank довгострокової стратегії розвитку в Україні ухвалено рішення про збільшення капіталу Universal Bank більш ніж на 500 мільйонів гривень.

 

Загальними зборами акціонерів ПАТ «Універсал Банк» (Universal Bank), які відбулися 03.11.2014 р, було ухвалено рішення про збільшення капіталу Universal Bank на півмільярда гривень. Даний крок став одним з перших в рамках реалізації ухваленої групою Eurobank трирічної стратегії розвитку Universal Bank в Україні.

 

Universal Bank, будучи надійним європейським банком, має високий рівень ліквідності 111% (при нормі 40%) та показник достатності капіталу на рівні 14,74% (при нормі 10%).

 

«Збільшення капіталу Universal Bank демонструє активну підтримку материнської групи Eurobank і наявність довгострокових планів присутності і розвитку Групи в Україні. Підтримка групи Eurobank дозволяє нашому банку успішно реалізовувати ухвалену на 2015 рік стратегію щодо активного залучення, обслуговування і фінансування корпоративного сегмента в Україні», - зауважив Голова Правління Universal Bank Ігор Волох.