Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank запроваджує унікальні партнерські ініціативи для представників українського бізнесу

Universal Bank виступив з новою ініціативою, спрямованою на підтримку українських підприємств. Ця ініціатива має за мету надання ефективної та професійної підтримки клієнтам під час змін, що мають безпосередній вплив на бізнес. 
 
16.12.2010 у м. Києві Universal Bank провів конференцію для представників бізнесу, присвячену темі податкового кодексу та новим правилам для бізнесу. 
 
Конференція, організована Universal Bank, мала за мету покращити рівень розуміння нового правового поля та умов, за яких клієнти банку мають працювати з січня 2011 року.
 
З презентаціями щодо ключових аспектів кодексу, роз’ясненнями та коментарями виступили експерти з питань податкового кодексу - пані Тетяна Єфіменко, колишній заступник міністра фінансів України, керівник Академії фінансового управління та пан Володимир Котенко, партнер провідної аудиторської компанії Ернст енд Янг. 
 
Всі учасники конференції мали можливість задати практичні питання експертам протягом сесії запитань та відповідей, а також отримати фінансові консультації від експертів Universal Bank. 
 
Голова Правління Universal Bank Мілтіадіс Папаніколаоу зазначив: «В подальшому ми плануємо проводити подібні практичні конференції для наших партнерів та клієнтів на регулярній основі. Адже інвестування в побудову  всебічних партнерських відносин з бізнес-сегментом,  освітні ініціативи та проактивність є основою стратегії Universal Bank  на українському ринку, що  цілком  відповідає традиціям групи Eurobank  EFG».