Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank запроваджує нові пакетні пропозиції для клієнтів малого бізнесу і фізичних осіб

Universal Bank радий повідомити, що з 1 вересня 2011 року клієнти малого бізнесу та фізичні особи мають можливість скористатися перевагами нових пакетних пропозицій, які було розроблено для підвищення зручності та ефективності банківських послуг.


Відтепер приватні особи, які прагнуть мати доступ до широкого спектру банківських послуг і привілеїв, можуть оформити  пакети «Престиж» і «Еліт». Власники цих пакетів зможуть швидко і зручно управляти своїми поточними рахунками, отримувати постійний додатковий прибуток за рахунок розміщення вільних коштів на ощадному рахунку та отримати багато інших додаткових переваг, детальніше про які можна дізнатися за посиланням.

 

Пакети «Зручний бізнес» та «Активний бізнес» для клієнтів малого бізнесу стануть простим та вигідним фінансовим рішенням для ефективного управління щоденними банківськими операціями. Основними перевагами даних пакетних пропозицій є надання значної кількості безкоштовних послуг, вигідних тарифів на щоденне обслуговування та консультативної підтримки завдяки залученню партнера Банку  - українського щотижневика «Дебет – Кредит». Більш детальну інформацію про дані пакетні пропозиції можна переглянути за посиланням.