Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank йде назустріч позичальникам

З 27 лютого по 20 березня 2009 року Universal Bank взяв участь у 4 валютних аукціонах Національного банку України, де придбав іноземну валюту за пільговим курсом 7,80 грн. за долар США на загальну суму 44,6 млн. грн., яка за тим же курсом та без будь-яких комісій з боку банку була продана його клієнтам.


Для погашення простроченої заборгованості, здійснення поточних платежів по кредитах, а з 25 березня і для дострокового погашення кредиту, кожен клієнт Universal Bank має можливість звернутися в будь-яке відділення банку, у всіх регіонах країни, і подати заявку на придбання валюти за пільговим курсом, який не залежить від суми погашення кредитних платежів. 


Для реалізації заявки на придбання валюти (долари США або євро) клієнту банка необхідно внести відповідну суму в національній валюті на свій поточний рахунок.

Universal Bank одним з перших взяв участь в аукціоні, що є ще одним кроком у напрямку до оптимізації погашення поточних кредитних заборгованостей фізособами та підприємцями, що сприяє полегшенню кредитного навантаження на них.


«На нашу думку проведення валютних аукціонів  Національним банком України – це ефективний інструмент стабілізації банківської системи та економіки країни. Ми розуміємо, що для певної кількості наших клієнтів, високий ступінь волатільності на валютному ринку значно ускладнив процес виплати заборгованості і особливо кредитів в іноземній валюті. Тому, коли НБУ надав населенню можливість погасити свої кредити за пільговим курсом за допомогою валютних аукціонів, ми повністю підтримали дану ініціативу і придбали значну суму «пільгової валюти», оскільки  прагнемо допомогти нашим клієнтам знайти фінансову стабільність та благополуччя» - говорить Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.