Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank взяв участь в акції платіжної системи Visa

Universal Bank взяв участь в акції платіжної системи Visa. Дана акція пройде й в Україні у рамках глобального партнерства Visa та FIFA з 1 вересня по 31 жовтня 2009 року.

Таким чином, власники платіжних карт Visa Electron,Visa Classic або Visa Gold, які випущені  Universal Bank, що сплатили покупки та послуги карткою Visa в торгово-сервісній мережі України на суму не менше 100 грн., автоматично беруть участь у розіграші головного призу.

Головний приз – подорож на двох на Чемпіонат Світу FIFA 2010, який пройде у Південній Африці. Окрім цього організаторами акції також передбачені й другорядні призи - плазмові телевізори.  Чим більше транзакцій проведуть власники карт*, тим більше шансів у кожного виграти головний приз.

«Ми з радістю взяли участь в акції нашого партнера платіжної системи Visa, оскільки хочемо, щоб окрім зручного способу розрахунку  платіжними картками, клієнти нашого банку також отримали прекрасну можливість виграти приємні призи», - говорить Директор з Маркетингу Universal Bank, Тетяна Черненко.

Про підсумки акції буде оголошено практично одразу після завершення розіграшу. Результати  будуть опубліковані не пізніше 26 листопада 2009 року на сайті: www.visa.com/UApromo

Додаткову інформацію Ви можете отримати на сайтах:
www.visa.com/uapromo
www.universalbank.com.ua

* Учасниками акції можуть стати громадяни України, що досягли повноліття – власники карт Visa Electron,Visa Classic або Visa Gold.