Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal bank вручив сертифікат на 50 000 гривень за результатами розіграшу Lucky Card!

4 лютого  відбулося урочисте вручення сертифікату на 50 000 грн. – головного призу 2013 року за результатами розіграшу Lucky Card. Переможцем став Юрій Г. з м. Києва. Вручення пройшло у головному офісі Universal Bank. Приз Юрію вручив директор департаменту мережі відділень і каналів дистрибьюції - Панагіотіс Сарантопоулос.

 

«Це для мене просто чудова новина, оскільки виграти я аж ніяк не очікував! - говорить щасливий переможець. – Дані кошти буду вкладати у квадратні метри». Юрій також побажав усім клієнтам Universal Bank частіше користуватись Lucky Card та вірити у свої сили.

 

Universal Bank випустив Lucky Card – банківську картку, що приносить удачу - у липні 2013 року. Активні користувачі Lucky Card щомісяця беруть участь у розіграші цінних призів вартістю 6000 грн. кожний, а за підсумками року проводиться розіграш головного призу вартістю 50 000 грн. Також власники Lucky Card насолоджуються знижками на покупки та перевагами послуг дистанційного банкінгу.

 

«Ми завжди намагаємось створювати продукти, які б несли у собі додаткову цінність для клієнтів та приносили їм приємні емоції» - зазначив в.о. директора департаменту депозитів Андрій Звізло.