Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank впровадив Програму лояльності «Клуб постійних клієнтів» для своїх вкладників

Для своїх постійних клієнтів Universal Bank пропонує  спеціальну програму «Клуб постійних клієнтів Universal Bank». Існуючі клієнти банку, а саме фізичні та юридичні особи (представники малого та середнього бізнесу), які мають діючий строковий депозит в Universal Bank та бажають переоформити його на новий строковий депозит в банку, отримують бонус + 0,5% до стандартної ставки по новому строковому депозиту. Обов´язковою умовою здобуття «бонусу» в рамках даної Програми, є наступне: сума вкладу по новому строковому депозиту має бути рівною або більше суми вкладу по діючому строковому депозиту.

«Сьогодні ми оголошуємо про відкриття клубу постійних клієнтів по одному з найбільш популярних напрямків - депозити. Мета програми -  розвиток наших стосунків з існуючими клієнтами Банку, а також залучення нових вкладників, які зацікавлені в побудові довгострокових довірчих стосунків з надійним, європейським  банком та  можливості здобуття додаткових «бонусів» в межах програми лояльності», - говорить Маммадов Муса, Директор департаменту депозитів.

Базовою характеристикою депозитних програм Universal Bank є їх гнучкість, що дозволяє  клієнтам оптимально планувати процеси примноження грошових коштів. В процесі роботи основний акцент Universal Bank ставить на залучення клієнтів та максимальне задоволення їх потреб. Тому Universal Bank  пропонує адаптовані депозитні програми з вигідними відсотковими ставками. Банк піклується про своїх клієнтів - при співпраці велика увага приділяється консультації клієнтів. Висококваліфіковані фахівці Universal Bank надають актуальну інформацію про розвиток ситуації на банківському ринку України, що, у свою чергу, дозволяє клієнтам приймати правильні та зважені рішення при відкритті депозитних програм в банку, а також співпраці з Universal Bank в цілому.