Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank впровадив нову послугу оплати рахунків через сайт банку спільно з компанією «Портмоне»

Завдяки співробітництву Universal Bank та компанії «Портмоне» клієнти банку тепер можуть виконувати різноманітні платежі за допомогою своєї платіжної картки Visa через сайт Universal Bank у зручний для себе час. Нова система оплати рахунків дозволяє швидко та безпечно проводити через Інтернет оплату рахунків за комунальні послуги, мобільний та стаціонарний зв’язок, кабельне телебачення, Інтернет, а також за рахунки інших компаній. Перелік компаній та послуг, які можуть бути оплачені, залежить від міста, у якому проживає клієнт.
 
Користувачам послуги більше не потрібно буде слідкувати за надходженням платіжних квитанцій поштою. Усі квитанції будуть доступні клієнтові щомісяця в електронному вигляді у спеціальному розділі сайту Universal Bank, а повідомлення про надходження рахунків клієнти зможуть за бажанням отримувати електронною поштою або за допомогою SMS-повідомлень. Крім того, є можливість отримувати поштою оригінали квитанцій, що підтверджують сплату рахунків.
 
Скористатись послугою дуже просто: достатньо оформити дебетну картку Visa у будь-якому відділенні Universal Bank (для цього потрібно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код), після чого зареєструватись у системі оплати рахунків на сайті банку (www.universalbank.com.ua) – і одразу отримати всі переваги зручних та простих платежів через Інтернет.
 
«Ми цінуємо час наших клієнтів та робимо все можливе для максимальної зручності та найвищої якості їх обслуговування. Як інноваційний банк, Universal Bank опиняється серед перших, хто впроваджує нові технології, що дозволяють оптимізувати регулярні операції», – каже Ігор Дорошенко, член правління Universal Bank.