Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank відкриває два нових експертних центри у Києві

Відкриття додаткових експертних центрів у Києві надасть більше можливостей бізнес-клієнтам для ефективної  реалізації найамбітніших завдань.


Відтепер клієнти бізнес-сегменту Universal Bank у Києві мають можливість скористатися продуктами та послугами ще двох експертних центрів, які було урочисто відкрито 15 грудня 2011 року.

 

На сьогоднішній день у Києві працюють три експертні центри, розташовані за адресами: вул. Михайлівська, 15/1 а, вул. Червоноармійська, 66-68 та вул. Б.Хмельницького, 17/52.

 

Оголошення про відкриття другого та третього експертних центрів у Києві відбулося в рамках бізнес-сніданку, проведеного Universal Bank у Києві 15 грудня 2011 року. Захід відвідали представники понад 30 компаній середнього корпоративного бізнесу Києва та області. Відкриття експертних центрів Universal Bank передбачено стратегією активної підтримки представників бізнес-сегменту, яку Банк реалізовував у 2011 році та продовжить активно втілювати наступного року. Аналогічні експертні центри вже успішно працюють у Харкові, Львові та Запоріжжі. Наступного року вони відкриються  у Дніпропетровську, Донецьку та Одесі. Унікальною особливістю та перевагою експертного центру Universal Bank є наявність повного спектру продуктів та послуг як для фізичних, так і юридичних осіб, включаючи середній та крупний корпоративний бізнес.