Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank відкрив 150-е відділення

Протягом серпня 2008 року Universal Bank відкрив 11 нових відділень (по 2 у Дніпропетровську та Миколаєві, по одному в Києві, Харкові, Одесі, Луганську, Чернівцях, та перші відділення в Кіровограді та Полтаві) та розширив свою мережу до національного масштабу, відкривши відділення в нових двох областях – Кіровоградській та Полтавській.
 
150-м за рахунком стало кіровоградське відділення Universal Bank  (вул. Пашутинська, 18/40), яке, як і всі відділення банку, є повнофункціональним, надаючи весь спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.
Universal Bank продовжує розвивати свою мережу та на сьогоднішній день охоплює 24 регіони України, АР Крим, включаючи м.Севастополь. Найбільша кількість відділень Universal Bank представлена в столиці України.
На сьогоднішній день Universal Bank об’єднує більше ніж 1800 висококваліфікованих спеціалістів, які забезпечують високий рівень обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта в усіх регіонах України.
 
«Сьогодні ми можемо впевнено говорити про те, що Universal Bank є банком національного масштабу. Ми цінуємо своїх клієнтів, тому прагнемо бути максимально близько до кожного з них, надаючи можливість вирішувати всі актуальні фінансові питання на високому рівні в найближчому відділенні банку», - зазначив Голова Правління ВАТ «Універсал Банк» Мілтіадіс Папаніколаоу.