Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank вдосконалює депозитні програми для фізичних осіб

 

Дотримуючись  стратегії постійного  вдосконалення строкових депозитних програм для фізичних осіб з виплатою відсотків в кінці строку, в листопаді Universal Bank підвищив відсоткові ставки по вкладам строком на 3 місяці  - найвища ставка зросла на 1,25% і  склала 16, 50% у національній валюті. При вкладі в іноземній валюті відсоткова ставка в євро і в доларах зросла до 10,75%.

Також збільшилися відсоткові ставки по депозитах з виплатою відсотків в кінці строку для пенсіонерів: максимальна ставка за вкладом в національній валюті зросла з 15, 75% до 17,00%.  Якщо вклад проводиться в іноземній валюті, ставки досягають 11, 25% як в євро, так і в доларах США.

На сьогоднішній момент українські споживачі все більше уваги приділяють характеристикам банків, саме тому для клієнтів найголовнішим фактором при виборі завжди є стабільність банку, прозорі та вигідні умови запропонованих банком  програм. Univer s al Bank реагує на всі зміни ринка і прагне задовольнити потреби кожного клієнта, саме це пояснює появу нових вигідних умов надання банківських продуктів і послуг. Інформуючи споживачів про підвищення відсоткових ставок по депозитних продуктах, про тенденції та зміни на банківському ринку України, банк підвищує  загальний рівень обізнаності споживацького сегменту. 

« Universal   Bank , як частина фінансової групи  EFG   Group , завжди швидко  та якісно реагує на будь-які зміни як в Україні, так і на міжнародному фінансовому ринку. Нові відсоткові ставки по депозитам  для фізичних  осіб  та пенсіонерів максимально повно відповідають актуальним потребам різних категорій клієнтів, поєднуючи в собі вимоги до прибутковості і можливість ефективно управляти власними коштами.  Вигідна система відсоткових ставок, індивідуальний підхід до кожного клієнта роблять нашу депозитну програму для фізичних осіб та пенсіонерів максимально зручним і ефективним інструментом в управлінні власними коштами» - коментує  Маммадов Муса, Директор департаменту депозитів  Universal   Bank .