Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank увійшов до ТОП-10 рейтингу надійності банків за підсумками 1 кварталу 2015 року

Вже вшосте з початку року Universal Bank входить до ТОП-рейтингів надійних банків, що складаються провідними виданнями та експертними групами, підтверджуючи репутацію надійного європейського банку на ринку України. Так, за підсумками 1 кв. 2015 року, за результатами оновленого комплексного оцінювання надійності великих та найбільших банків, що було здійснено виданням «Деньги»,  Universal Bank увійшов до ТОП-10 банків, покращивши свій попередній показник у даному рейтингу з 13ї до 9ї позиції.

 

При складанні рейтингу видання «Деньги» використовувало основні фінансові показники діяльності банків, але цього разу з більшою питомою вагою було враховано репутацію власників.

 

Також за підсумками четвертого щорічного дослідження «50 провідних банків України», що здійснювало аналітична група «Фінансовий клуб» спільно з Незалежною асоціацією банків України у 2015 році, Universal Bank посів 29-ту позицію. В рамках проекту були проаналізовані ключові показники діяльності банківських установ на підставі ексклюзивних даних, наданих аналітичній групі самими банками.