Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank у переліку найбільш надійних банків України

18 березня 2009 року газета «Дело» за сприяння фінансових аналітиків склала перелік найбільш надійних банків України, згідно якого Universal Bank є одним з найбільш надійних банків, що працюють на території України. Для того, щоб скласти рейтинг надійності, було відібрано ТОП-50 банків за розміром активів на 01.01.2009 р.

Кожному банку встановили загальний бал, отриманий шляхом підсумовування фінальних оцінок по групах критеріїв.  У визначенні оцінки банку враховувалися наступні критерії такі як, фінансові показники банку, оцінка експертів-аналітиків та оцінка українських банків рейтинговими агентствами,  а також наявність серед власників банку міжнародних фінансових груп, і плани акціонерів щодо докапіталізації установи. В результаті були визначені 4 групи фінустанов, до яких увійшли 20 з 50 банків, що зайняли найвищі місця в рейтингу. Згідно з результатами Universal Bank увійшов до третьої групи ТОП-20 банків,  з загальною кількістю балів 17-18, у  якій також знаходяться «ВТБ Банк» та «Сведбанк».

«Цей рейтинг є показником позитивного розвитку Universal Bank, а також ще однією сходинкою на шляху становлення і подальшого зміцнення наших позицій на банківському ринку України. Приналежність банку міжнародній фінансовій групі Eurobank EFG Group, високі рейтинги групи та національні рейтинги банку, на думку незалежних експертів, дозволили нам увійти до  ТОП-20 найбільш надійних банків України. Нашим першим завданням на сьогоднішній день та надалі є відповідально й стабільно задовольняти фінансові потреби наших клієнтів » - говорить Голова Правління Universal Bank Мілтіадіс Папаніколаоу.

* Також у вересні 2008 р. Universal Bank отримав один з найвищих довгострокових кредитних рейтингів з відміткою «uaAA» і прогнозом «стабільний» від національного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг». А у березні цього року агентство «Кредит Рейтинг» присвоїло Universal Bank найвищий рейтинг надійності банківських вкладів з відміткою «5».