Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universаl Bank та Xerox уклали партнерську угоду щодо співпраці по проектах масового друку та розсилки документів

У вересні 2009 р. компанія Xerox прийняла рішення щодо продовження співпраці з одним з найбільш активних та перспективних банків України ПАТ «Універсал Банк» (Universal Bank). Протягом подальших 3 років компанія Xerox продовжить надавати послуги банку з масового друку та розсилці документів. Взаємовигідна співпраця Universal Bank та Xerox у рамках послуги аутсорсингу виробництва масової документації (Docs*) допомагає налагоджувати ефективні комунікації з клієнтами, оптимізуючи щомісячні витрати банку.

Xerox та Universal Bank успішно співпрацюють з 2007 року. За цей час компанією Xerox була розроблена, впроваджена та перевірена на практиці комплексна послуга виробництва та розсилки кореспонденції клієнтам банку. Андрій Колесник, керівник департаменту аутсорсинга компанії Xerox, говорить: «Типово, коли послуги Xerox з виробництва, випуску та розсилки накладних документів клієнтам, допомагають банкам скоротити витрати до 30%, в порівнянні з самостійним керівництвом процесом замовником. Сюди відносяться витрати як на застосовування електроенергії, що витрачається при друку, так і на вживання паперу - за рахунок меншого об´єму браку, адміністративні та інфраструктурні витрати».

Від партнерства з Xerox Universal Bank отримує додаткові переваги в обслуговуванні - гарантії своєчасної доставки документації. А оскільки послуги, що надаються, пов´язані із зростанням рівня задоволеності його споживачів, то клієнти банку можуть розраховувати на отримання актуальної інформації та статистику по своїх рахунках, що забезпечує їм можливість гнучко управляти фінансовими коштами.

«Впровадження послуг Xerox з управління друком дозволяє банку концентруватися на розвитку основного бізнесу. Проаналізувавши об´єм робіт та оцінивши майбутні витрати на самостійну реалізацію проекту, ми прийняли рішення щодо передачі даних завдань на аутсорсинг професіоналам. Universal Bank взяв до уваги можливості такого партнера як Xerox, який виконає поставлене завдання ефективно та якісно», говорить Тетяна Черненко, Маркетинг Директор Universal Bank.

* Послуга DOCS (Document Outsourcing and Communication Services) від компанії Xerox – масовий друк та розсилка конфіденційних документів - допомагає мінімізувати ресурси банку, необхідні для здійснення щомісячного інформування клієнтів про стан рахунку, кредиту, нових продуктах та послугах. Аутсорсинг дозволяє оптимізувати витрати банку, а також знизити рівень негативного впливу на навколишнє середовище.