Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank та АКБ «Укрсоцбанк» об´єднали мережу банкоматів

Universal Bank об´єднує власну мережу банкоматів з банкоматною мережею АКБ «Укрсоцбанк». Таким чином, для клієнтів Universal Bank, які обслуговуються в рамках зарплатних проектів, доступні майже 1 200 банкоматів по всій території України.

Завдяки цьому об´єднанню, клієнти, які обслуговуються в рамках зарплатних  проектів Universal Bank, отримають розширену географію покриття мережі банкоматів та можливість знімати кошти зі свого рахунку на пільгових умовах.

Для клієнтів Universal Bank, в рамках зарплатного проекту,  доступний цілий набір додаткових можливостей та сервісів, які надаються у вигляді пакету банківських продуктів:

- підвищена відсоткова ставка на поточний зарплатний рахунок;
- ощадний рахунок для накопичення вільних коштів автоматично;
- депозитний вклад з підвищеною відсотковою ставкою;
- спеціальні умови кредитування;
- безкоштовний Інтернет- і телефонний банкінг для віддаленого управління своїми коштами у форматі 24/7, з можливістю оплати комунальних  та інших платежів за допомогою Інтернету;
- можливість безготівкової оплати в торгівельній мережі не лише в Україні, але і у всьому світі.

«Ми прагнемо того, щоб клієнти нашого банку отримали максимально якісний сервіс європейського рівня. Серед наших клієнтів як крупні юридичні особи, так малі та середні організації, але при цьому ми персонально обслуговуємо клієнтів - фізичних осіб - і без укладення договорів з підприємствами. Зарплатні проекти – досить молодий напрямок в нашому банку, але за малий строк, не більше 1 року, нашими клієнтами стали більше 800 юридичних осіб, що є кращим підтвердженням рівня якості та привабливості наших пропозицій», -  говорить Директор департаменту зарплатних проектів, Антон Чесноков.