Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank розвиває мережу Бізнес-Центрів з обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу

    
21-го травня 2008, по вул. Червоноармійській, 66/68 відбулося відкриття нового корпоративного Бізнес-Центра Universal Bank. Новий центр буде другим у черзі в місті Київ, але першим зовнішнім центром, націленим на обслуговування юридичних осіб сегменту малого та середнього бізнесу. Перший центр було відкрито у центральному офісі Universal Bank. Центр такого роду є новинкою на вітчизняному банківському ринку.
 
Головні переваги роботи Бізнес-Центра Universal Bank – індивідуальний підхід до кожного клієнта, інноваційні послуги, оперативне вирішення питань клієнта, європейський рівень сервісу. У перший місяць з часу відкриття корпоративного Бізнес-Центра для нових клієнтів діятиме акція, за умовами якої кожен новий клієнт може безкоштовно відкрити поточний рахунок.
 
Серед послуг Бізнес-центра – розрахунково-касове обслуговування, депозити, кредитування, проектне і торгове фінансування, інтернет-банкінг, зарплатні проекти.
 
Прикладом роботи такого сервісу виступає Eurobank EFG Group, до складу якого входить Universal Bank. Подібні корпоративні Бізнес-Центри вже стали успішною практикою групи Eurobank EFG Group у Греції та інших європейських країнах.