Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank розширює можливості клієнтів, що обслуговуються в рамках зарплатних проектів


У липні 2009 року Universal Bank та ВАТ КБ «Хрещатик» уклали партнерську угоду, згідно якої клієнти Universal Bank, котрі обслуговуються в рамках зарплатних проектів, зараз отримують можливість використання мережі банкоматів ВАТ КБ «Хрещатик». Станом на 01.06.2009 мережа банкоматів ВАТ КБ «Хрещатик» налічує 301 одиницю. Таким чином, Universal Bank значно розширив мережу банкоматів для проведення платіжних операцій клієнтів, які обслуговуються в банку в рамках зарплатних проектів.

На даний момент топологія покриття мережі банкоматів Universal Bank та ВАТ КБ «Хрещатик» є загальнонаціональною та охоплює територію України та АР Крим,  що дозволяє клієнтам здійснювати операції по всій країні. Подібні спільні проекти дають можливість клієнтам банку вільно знімати готівку в мережі банкоматів та терміналів банків-партнерів без будь-яких комісій.

Окрім цього, в рамках зарплатних проектів клієнти Universal Bank, отримують додаткові сервіси:
- ощадний рахунок для накопичення вільних коштів автоматично;
- підвищена відсоткова ставка на поточний зарплатний рахунок;
- безкоштовний Інтернет- та телефонний банкінг для віддаленого управління своїми коштами у форматі 24/7, з можливістю оплати комунальних платежів;
- депозитний вклад з підвищеною відсотковою ставкою;
- можливість безготівкової оплати в торгівельній мережі не лише в Україні, але і у всьому світі.

«Дана угода, перш за все, має за мету створення максимально зручних умов обслуговування клієнтів в нашому банку. Розширення географії банкоматної мережі шляхом об´єднання з іншими банками, є одним з пріоритетних напрямів розвитку банку. Таким чином, учасники зарплатних проектів Universal Bank можуть обслуговуватися з більш широкими можливостями, за вигіднішими тарифами, ніж в банкоматах інших банків по всій території України», - коментує Директор департаменту зарплатних проектів, Антон Чесноков.

«Це вже друга подібна партнерська угода для учасників зарплатних проектів нашого банку: у червні поточного року Universal Bank об´єднав власну мережу банкоматів з банкоматною мережею АКБ «Укрсоцбанк». Розвиток даного напряму обумовлено нашим бажанням надавати якісне та зручне обслуговування клієнтам.  Досягнення нашого банку на даному етапі є підтвердженням зростаючої довіри населення до Universal Bank», - коментує Член правління, Ігор Дорошенко.