Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank розширив свою мережу до 141 відділення

На даний момент Universal Bank активно розвиває свою мережу і за останні 3 місяці список регіональної присутності банку поповнився такими містами як Луганськ, Сімферополь, Ялта, Севастополь, Херсон, Кривий Ріг та Черкаси.

Крім того Universal Bank збільшив свою присутність в інших регіонах України, та відкрив по 2 нових відділення у Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, а також по три філії в Одесі та Харкові.

Найбільша кількість відділень Universal Bank представлена в столиці, після відкриття двох нових відділень їх кількість досягла 47.

Всього за рік роботи Universal Bank відкрив відділення практично у всіх областях України. Сьогодні банк надає свої послуги у 22 областях країни та в АР Крим.

В кожному відділенні Universal Bank надає широкий комплекс банківських послуг, як для фізичних, так і для юридичних осіб.

На сьогодні Universal Bank об´єднує більше ніж 1800 висококваліфікованих спеціалістів, які забезпечують високий рівень обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта в усіх регіонах України.

«Така динаміка розширення мережі Universal Bank свідчить про посилення позицій банку на внутрішньому ринку країни, а також про зростання довіри клієнтів до нашого банку. Ми цінуємо своїх клієнтів, тому прагнемо бути максимально близько до кожного з них», - зазначив Член Правління Universal Bank Ігор Дорошенко.