Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank пропонує суб’єктам господарювання отримати додатковий дохід

Universal Bank пропонує суб’єктам господарювання отримати додатковий дохід з новим продуктом – Рахунком «Прибуткова справа». Це повнофункціональний поточний рахунок, що відкривається у національній валюті та надає можливість вільно користуватися коштами на вашому поточному рахунку та одержувати додатковий дохід за підвищеною процентною ставкою на залишок коштів по рахунку.
 
Окрім того, з 23 листопада 2009 року до 30 червня 2010 року включно відкриття та обслуговування рахунку «Прибуткова справа» здійснюється безкоштовно!*
 
Ігор Дорошенко, заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank: «Рахунок «Прибуткова справа» – це дійсно зручне поєднання можливості здійснення будь-яких розрахунково-касових операцій та зберігання тимчасово вільних коштів на вигідних умовах. З нашими інноваційними продуктами представники бізнесу мають змогу зберігати та примножувати свої кошти. Ми робимо все, щоб бути надійним партнером для бізнесу, і в результаті наші клієнти залишаються з нами надовго».
 
Переваги при відкритті та обслуговуванні Рахунку «Прибуткова справа» в Universal Bank:
·        Нарахування і виплата процентів:
        - до 10% річних на залишок по поточному рахунку;
        - щоденне нарахування на суму залишку коштів на рахунку на кінець дня;
        - щомісячна виплата процентів на рахунок (капіталізація процентів).
·        Висока якість та швидкість обслуговування
·        Гарантована першокласним іноземним банком надійність та професіоналізм при проведенні фінансових операцій та грошових переказів
·        Вигідні тарифи на банківські послуги
·        Безкоштовне підключення до системи «Інтернет-Банкінг»
·        Відсутня абонплата за користування системою «Інтернет-Банкінг»
·        Ефективність та високий рівень контролю фінансових потоків вашого бізнесу завдяки використанню системи «Інтернет-банкінг»
·        Індивідуальний підхід до кожного клієнта і до кожної операції
 
*Пропозиція дійсна тільки для юридичних осіб (клієнтів малого бізнесу)