Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank пропонує новий депозитний продукт

З 3 серпня 2009 р. по 3 грудня 2009 р. Universal Bank пропонує новий акційний депозит «Зростай!». Даний продукт відповідає актуальним потребам клієнтів та дозволяє їм заробляти більше. За умови додаткового автоматичного подовження строку вкладу у гривні,  відсоткова ставка складає до 25% річних, в доларах США та євро - до 13% річних.

Згідно умовам нового депозиту «Зростай!», чим довше ви з нашим банком, тим більше ви отримуєте. Так, клієнти  Universal Bank мають можливість розмістити свої грошові кошти на депозит строком на 2 місяці, по завершенню яких кожен вкладник має можливість або забрати вклад, або автоматично подовжити строк його дії, таким чином, підвищуючи відсоткову ставку вкладу.

«При виборі банку для співпраці основним чинником для клієнтів є його стабільність. Ми є надійним партнером, який виконує свої зобов´язання перед клієнтами. З новим продуктом ми пропонуємо їм отримувати більше від тривалого партнерства з Universal Bank. Будь-який клієнт може вперше скористатися депозитом «Зростай!», та подовжити розміщення вкладу  на другий та третій строк, переконавшись в надійності розміщення коштів з користю для себе. У процесі розробки даного продукту, ми ґрунтувались на побажаннях та потребах наших клієнтів, які зараз прагнуть подовжувати строк депозитних вкладів, орієнтуючись при цьому на високу відсоткову ставку, таким чином, зберігаючи та примножуючи свої грошові кошти. У даному депозиті ми поєднали ці вимоги та отримали продукт, який максимально відповідає потребам наших існуючих та потенційних вкладників. Подовжуючи строк депозиту, клієнт, тим самим, автоматично отримує підвищену відсоткову ставку. Чим довше клієнти з нами, тим більше вони заробляють!», - говорить Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.