Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank пропонує інноваційний продукт «Кредитна лінія +» для підприємств

Спеціально для своїх клієнтів – представників бізнесу, які мають потребу в періодичній закупівлі товарів або сировини, Universal Bank розробив інноваційний та зручний продукт – «Кредитну лінію +». Цей кредитний продукт передбачає вільний графік використання та повернення кредитних коштів і надається на строк до 12 місяців із можливістю подальшої пролонгації. Щомісячний платіж по «Кредитній лінії +» становлять відсотки, які нараховуються лише на використану частину кредитних коштів.
 
Продовжити строк дії «Кредитної лінії +» може будь-який клієнт банку за умови відсутності прострочень по сплаті щомісячних платежів та за умови стабільних показників бізнесу. Кредитна лінія надається клієнтам із досвідом підприємницької діяльності більше трьох років під заставу нерухомості або депозиту.
 
«Робота з представниками малого та середнього бізнесу – один із важливих стратегічних пріоритетів нашого банку. Ми впевнені, що саме МСБ за рахунок своєї гнучкості та швидкої реакції на сигнали ринку стане ключовим сегментом, який зможе вплинути на реальний розвиток економіки. Досвід відродження економіки після криз минулих років є яскравим підтвердженням. Ми прогнозуємо відчутний ріст сегменту МСБ вже у другій половині 2010 року. Цей ріст буде потребувати фінансування, саме тому ми продовжуємо активно працювати над розробкою нових кредитних програм для бізнесу. Сьогодні відчувається значно більший, ніж до кризи, попит на кредитні лінії, що дозволяють поповнювати оборотні кошти компаній, і ми були серед перших, хто запропонував такі продукти. Відповідно до потреб наших клієнтів, окрім низки продуктів для поповнення оборотних коштів ми пропонуємо бізнесу також цільові кредити – на придбання основних засобів та на придбання комерційної нерухомості. Завдяки індивідуальному підходу до кожного кількість наших клієнтів стабільно зростає кожен місяць. Крім цього, як і в передкризовий період, наші клієнти продовжують високо цінити надійність фінансування, стабільність підтримки бізнесу та оперативність проведення розрахунково-касових операцій (РКО) – усе це завжди було конкурентними перевагами Universal Bank», – прокоментував Олексій Салівон, керівник департаменту кредитування малого бізнесу Universal Bank.