Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank: програма розвитку ринку нерухомості

19 жовтня 2009 року відбудеться спільна прес-конференція Universal Bank та Асоціації фахівців з нерухомості України, яка приурочена підготовці програми розвитку національного ринку нерухомості. Член Правління Universal Bank, Віталій Шастун, розповість про специфіку оцінки ринку заставного майна та про кроки банку, які здійснюються в рамках кредитування на ринку іпотеки.

З вересня 2009 року Universal Bank відновив іпотечне кредитування строком на 20 років, що стало можливим завдяки фінансовій стабільності банку. Кредитуючи населення в неоднозначний ринковий період, банкіри зіткнулися з рядом чинників, які вимагали індивідуального підходу та методів вирішення.

«Universal Bank, усвідомлюючи перспективи розвитку на ринку України, пропонує іпотечний продукт, який дозволить позичальникам придбати нерухомість у ситуації, коли ціни практично досягли свого «дна» на досить прийнятних умовах, зокрема, передоплата від 30%, строк кредитування до 20 років», - говорить Член Правління Universal Bank, Віталій Шастун.

З метою об´єктивного аналізу поточної ситуації та розгляду перспектив ринку нерухомості в прес-конференції візьмуть участь представники тих галузей, які займають найбільш значиме місце в реалізації нерухомості на ринку – банкіри та ріелтори.

Учасники прес-конференції:
Віталій Шастун - Член правління Universal Bank
Андрій Шульга - Президент АФНУ
Сергій Злидень - Віце-презідент АФНУ