Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank продовжує співпрацю з Пенсійним фондом України

На підставі рішення конкурсної комісії Пенсійного фонду України (ПФУ) було подовжено строк дії договору між ПФУ та Universal Bank на обслуговування поточних рахунків пенсіонерів та одержувачів грошової допомоги до 1 січня 2012 року.
 
Universal Bank є уповноваженим агентом ПФУ з виплат пенсій та соціальної допомоги, починаючи з 2009 року.
 
Рішення про пролонгацію договорів з уповноваженими банками приймає спеціальна конкурсна комісія ПФУ по відбору банків на основі  оцінки фінансового стану та виконання протягом останніх шести місяців економічних нормативів.
 
Основними перевагами отримання пенсій через Universal Bank є безкоштовне відкриття та обслуговування поточних пенсійних рахунків, нарахування підвищених відсотків на залишки на рахунку, а також безкоштовний випуск іменної міжнародної платіжної картки VISA до рахунку. Крім того, для цієї категорії клієнтів у банку розроблено спеціальну програму лояльності – всі пенсіонери при розміщенні коштів на депозит отримують бонус до діючої стандартної процентної ставки по обраному вкладу +0,25% річних у гривні, доларах США або Євро.
 
«Universal Bank є надійним партнером Пенсійного фонду України і завжди своєчасно та у повному обсязі виконує всі свої зобов’язання. Пролонгація договору з Пенсійним фондом на 2011 рік свідчить про високу надійність та відповідальність Universal Bank», - відзначив Директор департаменту депозитів Universal Bank Панайотіс Сарантопулос.