Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank продовжує іпотечне кредитування

Universal Bank продовжує іпотечне кредитування для фізичних осіб. Згідно з умовами кредитної програми, відсоткова ставка складає 23,95% річних в національній валюті та строком кредиту до 20 років.

Хоча вимоги Universal Bank до своїх позичальників стали вище, ті клієнти, чий рівень офіційного прибутку відповідає вимогам банку, і які можуть внести від 30 до 50% первинного внеску, отримують можливість подавати заявки на розгляд про видачу іпотечного кредиту.

Переважно Universal Bank здійснює іпотечне кредитування в гривні, але в окремих випадках можливе кредитування і в іноземній валюті: долари США, євро або швейцарські франки; для цього позичальник повинен підтвердити свій прибуток в іноземній валюті.

«Розвиток іпотечного кредитування є частиною довгострокового плану розвитку Universal Bank на українському ринку. Наш банк - фінансово стабільний, і ми  здатні запропонувати своїм клієнтам вигідні, якісні та надійні продукти. Universal Bank вірить в майбутнє України та бачить тут значний потенціал для розвитку бізнесу», - коментує Член Правління Universal Bank, Віталій Шастун.